De Berg Praktijk
                     Op het Platteland

         Psychologie en Training

De Berg Praktijk
Op het platteland
Psychologie en Training 

Mindfulness Web Training

Informatie

Individuele Web Training 


Je gaat aan de hand van het cursusboek, de thuisopdrachten, de hulpgids en de wekelijkse mail momenten de Mindfulness technieken vanuit je eigen huis aanleren.

We zullen in de eerste week aandacht besteden aan de essentie van Mindfulness gevolgd door alles wat je moet weten over het huidige moment, het Hier & Nu. In week 3 gaan we het onderwerp ‘Acceptatie’ bespreken waarbij ik je een mogelijk andere kijk ga geven op al het onplezierige in het leven. Een prachtig onderdeel van Mindfulness wat mijn hart sneller doet kloppen. We gaan in week 4 onze reactiepatronen en hoe we problemen automatisch verdubbelen onderzoeken. Uiteraard besteden we dan ook tijd aan hoe we met Mindfulness om kunnen gaan met problemen. In week 5 leren we wat we kunnen doen met onprettige gedachten en in week 6 kijken we naar onprettige emoties. In de 7e week gaan we met aandacht naar ons lichaam en leren we omgaan met pijn. Je zal dan als thuisopdracht ook een selectie gaan maken van jouw favoriete Mindfulness technieken. Dit zal je helpen om Mindfulness op jouw manier, passend in jouw leven, te blijven beoefenen. Ter afsluiting krijg je in de 8e week een bestand tot je beschikking om een stilte ochtend of middag mee te kunnen houden. 


Als je interesse hebt in deze training, vul dan het contactformulier (onderaan deze pagina) in en dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op. 


Kosten

Voor 8 weken

€ 325,-


Dit is inclusief:

- 8 mail momenten

- Een code om in te loggen op de site waar je alle meditaties en oefeningen zal vinden voor deze training.

- Cursusboek (per mail)

- Thuisopdrachten (per mail)

- Hulpgids (per mail)